Beoordelingen van Eetcafé de Remise Leersum

Recente recensies van Eetcafé de Remise Leersum

5 sterren na 137 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en de bezorging altijd mooi op tijd en erg vriendelijk!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen niet helemaal warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren besteld bij de Remise. Service goed, ter plekke nog wat extra besteld, dat eas geen probleem. Vervolgens hebben we heerlijk gegeten. Bedankt!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke XXL carpaccio gegeten. Besteld via De Remise thuis. Uitstekende kwaliteit zoals altijd!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een heerlijke maaltijd en netjes bezorgd

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, heerlijk gegeten. Vooral het dessert, super lekker

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima, netjes op tijd geleverd (zondag's). Er zou meer of meer variatie in de vegetarische gerechten kunnen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd. Heel vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. Alles nog lekker krokant en warm. Heb weer heerlijk gegeten! Dikke aanrader.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed zo als altijd eigenlijk! 😃

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio als altijd geweldig. Gegrilde kippetje (formaat van een flink kuiken) vrij summier voor de prijs, die bestel ik nooit weer. Smaak van de kip was ok, maar niet bijzonder.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, prima ingepakt,goed geregeld, heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was handig verpakt in stevige dozen, bleef warm en had de kwaliteit die ik van de remise kende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker kippetje, appelcompote smaakte naar anijs en dat viel hier niet in de smaak. Prijs is wel aan de hoge kant voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk dat de Remise nu ook thuis bezorgd! Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Precies op tijd bezorgd, het brood lekker vers en warm en de frites en kipdijfilet precies goed.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten 👌🏻

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

ook in deze moeilijke tijden, constante kwaliteit.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super, ma werd 65 en dat hebben we met een thuisdiner met het gezin gevierd. We hadden uitgebreid genoten van voorgerecht(Tomatensoep en Carpaccio aanrader!!) en het hoofdgerecht was zelfs nog heet bij het opdienen thuis. Dat zegt wel iets over goed verpakt en bezorging. Klasse!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig en warm bezorgd en het was heerlijk! Top gedaan

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het kippetje was niet lekker. Mijn man verheugde zich er op, maar ze was taai en lastig te snijden. Een teleurstelling.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker eten. Iets ander menu, goed voor de afwisseling. Slechts 1 vegetarisch hoofdgerecht als nadeel.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk een smakelijke en goed verzorgde maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Of je nu bij de Remise zelf gaat eten, óf het thuis laat bezorgen, het is ALTIJD goed! We hebben weer heerlijk genoten! Eenvoudig bestellen en betalen, correct geleverd en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten!! Alles naar wens. Succes lieve mensen in deze lastige tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten zoals gebruikelijk. Goed verpakt zodat smaak en warmte goed blijven

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, dank

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed en precies genoeg

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd gewoon super goed! Het smaakte weer heerlijk!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Samen thuis aan het werk en een heerlijk broodje carpaccio gehaald. Was vertrouwd lekker weer!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer zoals altijd heerlijk gegeten Jackfruit echt een aanrader!!! Personeel altijd even vriendelijk👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Luxe borrel plateau. Heerlijk. Zalm super vers. Lekker dun gesneden ham. Goede sausjes. En natuurlijk extra lekkere bitterballen erbij met stukjes draadjesvlees. Om je vingers bij af te likken. Humus ook goed gekruid. Kortom, heerlijk geborreld. Sterkte in deze zware tijd team Remise 🤜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Kwaliteit van de Remise, maar dan thuis. Genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, lekker gegeten. Keurig op tijd geleverd.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk lekker uit eten thuis en super verzorgd

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan van de remise maar helaas was de carpaccio deze keer echt slecht. Het was waterig en totaal geen smaak, kon het moeilijk kauwen. Mijn vriend had de jackfruit, was lekker alleen zaten er bonken sla in. We betalen best wel wat dus verwachten we ook goed eten. Hopelijk volgende keer weer beter

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,tnuis bezorgd prima

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten netjes op tijd bezorgd, heerlijke carpacio met friet gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. We zouden graag wel meer keuze zien voor een vegetarische maaltijd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was eten was heerlijk klaargemaakt en op een luxe manier verpakt om mee te nemen naar huis. Bij een volgend uit etentje thuis bestellen we graag weer wat bij jullie.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben vanavond een heerlijk 3 gangen diner van jullie gegeten aan onze eigen keukentafel. Heerlijke smaken en perfect bereid. Echt genieten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke carpaccio XXL met patat. Tip: voor 2 personen 1 bakje mayonaise is wat weinig. Gewoon 2 bakjes mayonaise doen! Super netjes op tijd de bestelling klaar!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm en keurig verpakt. Niets op aan te merken. Personeel was vriendelijk bij het ophalen van het eten. Ik kreeg het gevoel dat het werd gewaardeerd dat we eten hadden besteld. Mijn complimenten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio XXL met friet voor thuis gehaald, heerlijk als altijd!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We misten alleen de salade bij 2 maaltijden, voor de rest prima kwaliteit. In het vervolg even checken of alles in het tasje zit.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk genoten van de carpaccio! Aanrader!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, verrassend, goed gedaan, overal aan gedacht kortom genoten. Top ga dit zeker aanbevelen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede smaak. Vriendelijke bediening. Corona regels worden goed toegepast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Eten was echt erg goed. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!! Leuke presentatie tas TIP : misschien naam client op tas?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! En wederom herhaling dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heerlijk de broodjes hummus! Vega broodjes zijn onze favoriet. Bedankt voor de service (gebracht) en sterkte voor komende tijd, ik hoop dat veel dorpsgenoten jullie gaan steunen in deze zware tijd.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk top !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd gereed en het eten van goede kwaliteit.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, keurig verpakt en zag er mooi uit. Het (Jackfruit kapsalon) alleen heel erg weinig voor een hoofdgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op het Bestelde ( saté met friet) is niets op aan te merken. Smaakte prima. Goede kwaliteit. Netjes verpakt en warm. Minpuntje is de wachttijd van 20+ minuten na de opgegeven afhaaltijd. Geef dan op website een latere tijd op, dat maakt mij dan niets uit. Iets reëlere tijd aangeven is wel prettiger. Was trouwens bij een vorige keer ook al het geval geweest.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Ik zou alleen aanraden geen geklopte slagroom op de borden te spuiten, dit komt thuis aan als een beetje onsmakelijk uitziend drabje (overigens wel nog lekker!)

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoet aan alle verwachtingen! Lekker eten en vriendelijk personeel.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tomatensoep gegeten met zalig brood en sprinrolls waren zeer smaakvol

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Blijft lekker. Doorgaan op dit niveau

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen was perfect geregeld en het eten was lekker en meer dan genoeg .

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heel smakelijk en goed verzorgd Maar bij de Cote de Boeuf zat helemaal geen friet of aardappeltjes

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaak explosie! Top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis genoten van de Remise!!! Echt een aanrader. Wij zijn fan.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld aan de heerlijke Ceasar maaltijdsalade met kip! Een aanrader en we gaan die zeker nog een keer bestellen!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super en heerlijk

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker soepje met vers knapperig brood, en de sate met verse frites en de zalm met pasta waren ook prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! En altijd heerlijk!! Toppers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs//hoeveelheid viel tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! We wisten al dat het eten bij de Remise fantastisch is van toen we nog op restaurant mochten. Ook de afhaal is gewoon weer goed. Website en bestellen werkt prima en is erg duidelijk, je kiest je tijdslot en de inrichting is zo gemaakt dat alles netjes volgens de richtlijnen gaat. Thuis blijkt het eten in nette magnetronboxen ingericht te zijn, niet 'in een bakje gepleurd' zoals afhaal af en toe kan zijn. Hierdoor zag het eten er nog net zo aantrekkelijk uit als in het restaurant! De nieuwe vegetarische 'pulled jackfruit' is weer een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, net alsof we in een restaurant zaten! Zag er zeer verzorgd uit en het eten was thuis nog goed warm! Voor herhaling vatbaar!!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en verpakt in heel erg mooie disposables!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had bij afhalen al gezegd dat ik het verrassend vind dat jullie dit op de kaart zetten. Verrassing werd er bij het nuttigen niet minder op. We hebben een heerlijk avondje gehad.Top!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten!! Heerlijk, alleen toch jammer als je het thuis op eet is het toch minder lekker dan in het restaurant zelf. Maar vooral de carpaccio, heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 2x de xxl carpaccio en die waren heerlijk! We zullen zeker nog een keer bestellen!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Ook zag alles er goed uit en was het heel degelijk verpakt. Niets op aan te merken.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruimte voor speciale wensjes en mooi gepresenteerd op wegwerp 'servies'. Dat eet gewoon toch net even lekkerder. Ook afhalen is goed 'Corona proof' georganiseerd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk genoten van de fruits de mer schotel. Goed verzorgd, oesters waren super! Een aanrader

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker gegeten

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een fantastische fruits de mer Besteld vandaag echt super!!!! Echt een aanrader!!!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Cóte De Boeuf Voor Twee. Het was heerlijk en goed verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Judith het was weer heerlijk tnx

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke royale carpaccio. Altijd van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk asperges gegeten. Nieuwe bestelling voor deze week straks doorgeven. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds, kwaliteit die je verwacht. Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals we van de Remise gewend zijn. Door de luxe verpakking een waar feestje! Zeker de moeite waard.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren erg tevreden en zeer goede kwaliteit

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhandeling. Binnen 5 minuten weer buiten. Heerlijk gegeten van de bekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio was weer heeeeeerlijk.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten weer!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en een fantastische service. Bedankt!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Afhalen etc goed geregeld.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker XXL Carpaccio besteld. Het was weer heerlijk!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Hele nette afhaalverpakking. Top!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk weer heerlijk kunnen genieten van de tomatensoep en carpaccio, was weer super!!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! De saté is echt een aanrader! Goeie service en heel vriendelijk personeel!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op de afhaaltijd gereed en goed verpakt. Super lekker klaargemaakt met mals vlees en een heerlijk toetje met vers ijs. Voor herhaling vatbaar!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top. Super lekker gegeten, vertrouwde kwaliteit.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg blij met de afhaalmogelijkheid. Heerlijk gegeten en een super leuke moederdagbox erbij besteld. Wij hebben genoten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten helemaal prima, erg lekker. Wel veel (plastic) afval, mag wel wat minder

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte héérlijk, zoals we gewend zijn!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk in line bestellen. Goede feed back. Alles loopt zoals gezegd. En het voornaamste. Het was echt heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijke carpaccio XXL afgehaald en thuis gegeten. Hij was helaas iets te snel op. Haha! Zeker een aanrader!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld bij het ophalen en geen kwaliteitsverschil met etentje in het restaurant.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten maar de verpakking kan best minder luxe. Ook de draagtas is bijzonder luxe. Als daar op bezuinigd wordt, kan de prijs lager

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

War fijn dat jullie weer een paar dagen open zijn,al is het afhalen. we hebben het echt gemist,dus we hebben erg genoten weer. hartelijke groet,

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld in deze Corona tijd. Alles netjes verpakt en in handige draagtas mee te nemen. Eten was heerlijk, net als altijd! Blij dat jullie alsnog “open” zijn gegaan.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd gesmuld van onze Xxl carpaccio. Blij dat De Remise weer open is.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, mooie doorloop route ook. En het eten is heerlijk.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, gelukkig dat we weer iets van jullie hebben mogen eten. Zodra het restaurant weer open mag, zijn we als de kippen bij.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , voor herhaling vatbaar!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes en goed verzorgd, smaakte goed

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service. Was op tijd klaar in mooie luxe verpakking. Eten was uitstekend en ruim voldoende. Zeker een aanrader!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service👍🏻

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super! Goed verpakt! En smaakte heerlijk

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpachio XL weer als vanouds

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit vh eten en stond mooi op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Over de kwaliteit zijn we normaal super tevreden maar dat kunnen we nu niet meer beoordelen.... paar weken terug hadden we besteld online en een tijd gekregen dat het klaar was... moesten we nog zeker 40 min wachten toen we aankwamen... gister was het weer raak... om 19.20 konden we het ophalen... krijgen we erna een mailtje... 20.00 klaar... bel ik op... was zo druk ze hadden er eigenlijk geen tijd voor.... DOE DAN NIET AAN AFHALEN (2 carpaccio...)! Zie de bestelling als een tafelorder, die laat je toch ook niet meer dan een uur op een carpaccio wachten? Voor ons geen remise meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

2 gerechten afgehaald, was erg goed verzorgd. smaakte ook erg lekker. Het uit eten gevoel, maar dan thuis. Echte aanrader als je thuis heerlijk wilt eten op restaurant niveau!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk alleen teveel rucola op de carpaccio .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.